Successos

Un gran foc crema un conjunt de naus al Vallès

Un incendi originat en una indústria de dissolvents de pintures a Montornès del Vallès fa afectar ahir un conjunt de naus i va obligar a activar l’alerta del pla d’emergències per risc químic Plaseqcat. L’avís del foc es va donar poc abans de les set de la tarda. L’incendi va començar al pati exterior i va afectar dipòsits, bidons i palets. Posteriorment va afectar completament l’interior de la nau, situada al carrer Antonio Machado. En aquell moment no hi havia cap treballador a l’empresa.

L’incendi va obligar a mobilitzar 23 dotacions de bombers, amb dues autoescales, dotze camions d’aigua i nou vehicles lleugers de coordinació i comandament, així com efectius del Grup de Suport Operatiu. Les tasques d’extinció es van fer des de l’exterior per contenir la propagació de les flames, però a quarts de deu de la nit ja afectaven tres naus de la mateixa illa i una quarta nau d’una altra illa. També es va treballar per contenir, amb escuma, el líquid inflamable que vessava dels bidons.

A petició dels bombers, es va tallar la circulació de trens per la proximitat de la via a la zona de l’incendi, però a un quart de deu de la nit es va restablir el servei. Protecció Civil, tot i que no va decretar el confinament oficial de la població, va recomanar als veïns de les zones properes de quedar-se a casa, tancar les portes i finestres i aturar els sistemes de climatització i ventilació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia