Punt divers

Comença el procés d'inscripció per accedir a 33 pisos protegits a Sant Andreu de la Barca

Els habitatges es destinaran inicialment al lloguer, durant deu anys, i després els inquilins tindran l'opció de comprar-los

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha obert la inscripció per accedir als 33 pisos de protecció oficial per a joves que s'han construït a l'avinguda de la Constitució. Els habitatges es destinaran inicialment al lloguer, durant deu anys, i després els inquilins tindran l'opció de comprar-los.

Els pisos, dirigits a joves de 20 a 35 anys, costaran entre 330 euros (pisos d'una habitació) i 460 euros (pisos de dues habitacions). Tots els habitatges disposen de plaça d'aparcament i traster.

Per accedir al sorteig dels habitatges cal portar cinc anys empadronat a Sant Andreu de la Barca i tenir uns ingressos familiars ponderats que no superin 5,5 vegades el salari mínim. Les sol·licituds es poden presentar fins al 30 de juny a les Escoles Velles. El mes de setembre es farà el sorteig que adjudicarà els pisos.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.