Successos

L’acusat de facilitar El robatori a la casa de l’empresari Jordi Comas, a judici

El tercer acusat de participar en el robatori durant el qual va morir Jordi Comas, president de la FOEG i empresari de Platja d’Aro, el 18 de novembre del 2012, es va asseure ahir al banc dels acusats de l’Audiència de Girona, informa l’ACN. L’acusat s’enfronta a quinze anys de presó, està previst que s’allargui fins dimecres. El processat havia fugit de la justícia i no el van poder jutjar el maig passat. Aleshores, sí que van jutjar els dos altres acusats per l’assalt mortal, que van quedar absolts. L’assassinat ha quedat impune perquè no es va poder identificar els lladres que van entrar a l’immoble, però sostenen que aquest processat va facilitar-los l’accés a la casa.

Segons les acusacions, era “plenament conscient” que l’empresari i la seva dona eren dins de la casa de Platja d’Aro i, tot i ser de nit, estaven desperts. L’acusat va fer un forat amb un trepant al marc d’una de les finestres de la casa i la va obrir. Per aquí va ser per on van entrar els encarregats de materialitzar el robatori.

El fiscal i l’acusació particular atribueixen a aquest processat un delicte anterior de robatori amb força en casa habitada pel cop a Sant Cugat del Vallès pel qual sol·liciten cinc anys de presó i per un delicte de robatori amb violència en casa habitada en concurs medial amb un delicte de detenció il·legal, pel qual demanen 10 anys de presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia