Punt divers

Albert Miralda, alcalde de Sant Salvador de Guardiola (GPC): 'Hem acomiadat l'equip redactor del POUM per començar de zero'

CATALUNYA CENTRAL

Després d'anys d'hegemonia política de CiU a Sant Salvador de Guardiola, la candidatura independent de Gent pel Canvi, encapçalada per Albert Miralda, donava la sorpresa en les eleccions municipals i aconseguia una majoria simple que, gràcies a un pacte amb ERC, s'ha convertit en suficient per governar aquest municipi de poc més de 3.000 habitants. Miralda ha començat ja a introduir canvis en relació amb la gestió de l'anterior govern. Un dels més significatius ha estat la rescissió del contracte de l'equip que havia redactat la primera proposta de Pla d'Ordenació Urbana Municipal (POUM) 'per començar de zero', explica. També s'estan replantejant projectes com els habitatges de protecció oficial, la deixalleria i el pas de la C-37 pel poble.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.