Punt divers

Un camió dels anomenats trens de carretera té un accident a Freginals i obliga a tallar el trànsit en un dels carrils de la T-331

TERRES DE L'EBRE

Freginals.-Un accident d'un camió dels anomenats trens de carretera ha obligat a tallar totalment durant una estona un dels carrils de la T-331, a l'alçada del quilòmetre 9, al seu pas per Freginals (Montsià). Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), el camió ha sortit de la carretera, per causes que es desconeixen, al voltant de dos quarts de cinc de la tarda d'aquest diumenge. El conductor ha resultat il·lès, segons han informat els Bombers de la Generalitat, però la grandària del vehicle ha provocat que s'hagi hagut de tallar totalment el trànsit en un dels carrils de la carretera durant una estona. Pels volts de tres quarts de sis de la tarda, ha arribat al lloc dels fets la grua que ha de retirar el vehicle i es fan talls intermitents al trànsit per poder dur a terme les tasques de retirada del camió. Ha intervingut en l'accident una dotació dels Bombers de la Generalitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.