Successos

Dos morts i un ferit en caure el seu cotxe per un desnivell al Priorat

Els Bombers continuen treballant en la recerca del quart ocupant del vehicle accidentat

Dues persones han mort i una altra ha resultat ferida greu en caure per un desnivell el cotxe amb el qual circulaven per Pradell de la Teixeta (Priorat), en un accident en el qual els Bombers busquen a un quart ocupant del vehicle, que hauria sortit disparat. La sotsinspectora del cos de Bombers, Mar Gil, ha explicat que la càmera tèrmica del dron que està sobrevolant la zona del barranc, on s’ha precipitat el vehicle, només ha localitzat restes del cotxe i materials. “La persona ferida ha dit inicialment que eren cinc i després quatre ocupants, no és del tot cert, per això Mossos continua investigant per determinar el grau de certesa”, ha dit.

Segons han informat a Efe fonts del Servei Català de Trànsit (SCT) i dels Bombers de la Generalitat, l’avís de l’accident ha arribat als equips d’emergència a les 08:37 hores del matí, després que un turisme s’ha sortit de la via, per motius que s’investiguen, i ha caigut per un desnivell en la N-420, a Pradell de la Teixeta.

Dos ocupants del vehicle han mort en l’acte, mentre que un tercer ha quedat atrapat en el cotxe, d’on els Bombers l’han pogut rescatar amb ferides de gravetat.

El ferit greu, que ha setat traslladat pel SEM a l’Hospital de Sant Joan de Reus, ha explicat als equips d’emergència que en el cotxe anava una quarta persona, que hauria sortit disparada del vehicle en caure pel desnivell, per la qual cosa els Bombers i els Mossos estan rastrejant la zona, en una àrea muntanyenca, per tractar de localitzar-la, segons les fonts.

Segons Trànsit, el ferit greu ha estat evacuat a l’Hospital de Reus (Baix Camp), mentre que es manté el dispositiu per tractar de comprovar si hi havia alguna persona més afectada.

De fet, els Mossos han activat a les seves unitats de cerca i de drons, mentre que els Bombers estan a la zona amb efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i unitats del Grup Caní de Cerca.

A més, també s’han desplaçat al lloc efectius de l’Equip de Prevenció Activa Forestal (EPAF), per esbrossar de vegetació la zona i facilitar les labors de cerca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia