Successos

Dues detingudes per robar en tres supermercats a Torroella de Montgrí

Una de les dones tenia una ordre de detenció judicial pendent

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns dues dones de 23 i 47 anys per haver robat en tres supermercats de Torroella de Montgrí. Els fets van tenir lloc al matí i els agents van interceptar el cotxe a Serra de Daró mentre circulaven per la GI-643. En aturar-les van identificar les dues ocupants i van descobrir que la més jove tenia una ordre de detenció judicial emesa per un jutjat d’instrucció de Cerdanyola del Vallès. Els agents van escorcollar el cotxe i al maleter van trobar-hi dues bosses de plàstic amb llaunes i embotits que havien robat en tres supermercats de Torroella. El valor de tots els productes arriba als 783 euros.

En el moment d’escorcollar la dona de 23 anys també van trobar-li una faixa i a l’interior s’hi amagava més sobres d’embotits. Davant dels fets, els Mossos van detenir-les per un delicte de furt. Les dues lladres tenen antecedents policials i aquest dimarts han passat a disposició judicial. El jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia n’ha decretat la llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia