Punt divers

La Vall d'en Bas crida a participar 'massivament' a la cadena humana convocada contra l'opció de fer la variant per la plana

COMARQUES GIRONINES

L'Ajuntament de la Vall d'en Bas, considerant que la millor opció de traçat per a la futura variant de les Preses de l'eix Vic-Olot és la que passa per la muntanya de Marboleny i no la que proposa el Govern de travessar la plana, s'adhereix a la proposta de la plataforma Salvem les Valls de fer una cadena humana aquest dissabte 10 de novembre a la mateixa plana d'en Bas. Segons el consistori, tot i que el Departament de Política Territorial assegura que està revisant les dues opcions i que no hi ha res decidit, el Govern de la Generalitat els està 'imposant' la seva decisió de fer passar la variant de les Preses pel mig de la plana. Per tot això, i volent mostrar que es mantenen 'ferms' a les seves decisions, l'Ajuntament de la Vall d'en Bas ha fet una crida als ciutadans de la comarca que participin 'massivament' a la manifestació de dissabte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.