Inicien la licitació de les obres per a la construcció de la presó del Catllar

L'empresa pública Gestió d'Infraestructures SA (GISA) ha tret a concurs les obres del centre penitenciari Mas d'Enric, que es construirà al terme municipal del Catllar, segons va recollir ahir el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) en l'anunci pel qual es fa pública la licitació del contracte. En concret, la companyia que en resulti l'adjudicatària es farà càrrec tant de la construcció com de la conservació i explotació de l'equipament.

Les empreses que vulguin prendre part en el concurs poden presentar les seves ofertes fins al 20 de maig. Un cop s'hagi resolt el concurs, l'adjudicatària tindrà un termini de 29 mesos per executar les obres, que podrien començar durant el segon semestre d'aquest any. Està previst que el centre entri en funcionament al final del 2011.

La construcció del futur centre tindrà un cost de més de 100 milions d'euros. Amb una capacitat per a 650 interns homes, 50 joves i 50 dones, aquest equipament substituirà la presó de Tarragona. S'aixecarà en uns terrenys propers a l'AP-7 que han estat adquirits per la Generalitat mitjançant el procediment d'expropiació i tindrà una superfície construïda de 65.636 metres quadrats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.