Successos

puigverd de lleida

Quatre mossos ferits en detenir uns lladres

Quatre mossos d'esquadra van resultar ferits lleument la matinada de dijous en un enfrontament amb uns lladres que van ser sorpresos pels agents mentre desmantellaven el casal Sant Jordi de Puigverd de Lleida (Segrià).

Els policies van reduir un dels detinguts que vigilava a l'exterior del casal, i en entrar al local, la resta d'assaltants van intentar esquivar la detenció llançant de tot, des de taules i cadires fins a martells i ampolles.

Arran d'aquest “atac” els policies van rebre contusions, però van ser donats d'alta ahir al matí mateix, mentre que els detinguts passaran en els pròxims dies a disposició judicial. No es descarta que se'ls imputin més robatoris.

Els assaltants tenen entre 20 i 30 anys, són veïns de Lleida i de nacionalitat romanesa. Els mossos feia dies que investigaven el grup per altres robatoris i per aquest motiu els van enxampar in fraganti.

j.t.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.