Punt divers

La nova planta de tractament de runes de les Franqueses del Vallès donarà servei a tot el Vallès Oriental i a més de 500 empreses

ZONA METROPOLITANA

La nova planta de tractament de residus que s'ha inaugurat oficialment aquest dijous al matí a les Franqueses del Vallès donarà servei a tota la comarca del Vallès Oriental i a més de 500 empreses de la construcció. La nova planta de tractament integral de residus de la construcció és la primera instal·lació d'aquestes característiques de Catalunya i Espanya. El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar acompanyat pel president de Tecnocatalana de Runes, Rossend Matas, la gerent de l'Agència de Residus de Catalunya i presidenta de la Gestora de Runes de la Construcció, Genoveva Català i l'alcalde de les Franqueses del Vallès , Francesc Torné, ha inaugurat aquest matí la nova planta de tractament integral de runes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.