Successos

Presó per a un home acusat d’abusar de menors fent-se passar per representant de ‘gamers’ a Sant Just Desvern

La Guàrdia Civil ha trobat més d’un centenar de vídeos en el seu ordinador amb contingut pedòfil

La Guàrdia Civil ha detingut a Sant just Desvern (Baix Llobregat) un home de 37 per enganyar menors i abusar-ne sexualment. El detingut es feia passar per representant de ‘gamers’ famosos per guanyar-se la seva confiança, apropar-s’hi i quedar-hi sols. També els feia regals, i els mostrava tot tipus de pornografia per animar els menors a fer actes sexuals per vídeo-xat que enregistrava sense permís. La investigació va començar fa un any quan la mare d’una de Castelló va presentar una denunciar, fet que va permetre arribar fins el domicili del sospitós, on hi tenia 105 vídeos amb contingut pedòfil emmagatzemats en el seu ordinador. Fins ara s’han identificat 5 víctimes, totes menors, tot i que els indicis estimen que hi hauria fins a 14.

En fer-se passar per representant, també s’intentava guanyar la confiança de les famílies, i després de diverses cites i trobades, aconseguia quedar-se sol amb el menor per tenir-hi contacte físic. Entre el material que s’ha intervingut també hi apareix ell fent actes sexuals davant dels nens.

L’home va ser detingut i va passar a disposició del jutjat de guàrdia d’Esplugues de Llobregat, que en va decretar l’ingrés a presó



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia