Successos

A presó un home per intentar robar en un supermercat de Mollet del Vallès

Va ferir amb una navalla quatre persones

L’home volia sostreure ampolles de beguda i quan els treballadors li van impedir els va agredir

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 7 de juliol un home de 32 anys per intentar robar begudes d’un supermercat de Mollet del Vallès (Vallès Occidental) i ferir amb una navalla quatre persones. Se l’acusa d’un delicte de robatori amb violència, temptativa d’homicidi i atemptat als agents de l’autoritat. Els fets van tenir lloc a la tarda, quan els Mossos van rebre l’avís que un home havia agredit diverses persones en un establiment comercial. Segons els testimonis, havia entrat amb la intenció de sostreure ampolles de beguda i quan li van recriminar va treure una navalla i els va agredir. Després es va autolesionar.

Els quatre treballadors ferits van ser traslladats a l’hospital.

Els mossos van identificar l’agressor i van comprovar que presentava diverses ferides. Al mateix lloc, van poder corroborar que se les havia fet ell mateix amb una navalla que, abans de l’arribada de la primera patrulla, havia entregat al seu pare. Els agens van detenir el presumpte agressor i van identificar el seu pare i el van escorcollar. Tot i oposar resistència, li van poder trobar la navalla amagada a la butxaca del pantaló.

El detingut va passar a disposició judicial del jutjat de primera instància i instrucció número 2 de Mollet del Vallès i l’autoritat judicial va decretar el seu ingrés a presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia