Successos

Detinguts un pare i el seu fill per intentar fer fora uns ocupes del seu pis

Es dos homes es van presentar a l’habitatge per fer-los fora i van acabar detinguts

És la tercera vegada que els ocupen el domicili en els últims anys

Un pare octogenari i el seu fill, tots dos de nacionalitat francesa, van ser detinguts dimecres passat per intentar fer fora per la força del seu habitatge de Calella (Maresme) uns ocupes que hi havien entrat, han informat a EFE fonts properes al cas.

El succés va tenir lloc el 13 de juliol quan tots els homes –que ja havien denunciat l’ocupació a la policia dilluns- es van presentar a l’habitatge, situat al complex Apartaments Codina, amb una pota de cabra i un esprai per forçar els intrusos a  sortir de la casa.

Els ocupes, en sentir-se intimidats pels homes, van avisar la Policia Local de Calella i els agents van detenir els propietaris, que posteriorment van ser lliurats als Mossos.

Les mateixes fonts expliquen que, després de passar a disposició judicial, el pare i el fill van quedar en llibertat amb càrrecs. Tots dos han estat citats a un judici ràpid dimarts que ve.

Segons Ràdio Calella Televisió, que ha avançat la informació, els detinguts tenen 84 i 53 anys, respectivament, i és la tercera vegada que pateixen l’ocupació del seu pis en els últims anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia