Punt divers

Medi Ambient i els vuit ajuntaments implicats anuncien que el Consorci de Mas de Melons-Alfés es crearà a finals d'aquest any

PONENT

El Consorci de Mas de Melons-Alfés, un organisme que s'encarregarà de la gestió d'aquest espai natural, es constituirà formalment a finals d'aquest any per començar a treballar a principis del 2008. Aquest és l'objectiu del Departament de Medi Ambient i dels vuit ajuntaments implicats, que són Castelldans, Artesa de Lleida, Puigverd de Lleida, Alfés, Aspa, Montoliu, el Cogul i Lleida. Aquest consorci serà l'encarregat de gestionar les 6.300 hectàrees protegides d'aquesta àrea declarada zona especial de protecció d'aus (ZEPA) per la Xarxa Natura 2000. Representants dels vuit municipis implicats s'han reunit aquets dijous a Artesa de Lleida amb el director general de Medi Ambient, Joan Pallisé, per avançar en aquesta qüestió.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.