Punt divers

L'Ajuntament de Capellades inicia converses amb la Generalitat per estudiar la viabilitat d'una segona escola pública al municipi

CATALUNYA CENTRAL

L'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Capellades es reunirà aquesta setmana amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya amb l'objectiu de treballar sobre l'augment de l'oferta educativa a Capellades. Des de fa anys, el nombre d'escolars ha anat augmentant progressivament. Per analitzar si aquest augment d'estudiants és puntual o es tracta d'una tendència sostinguda, l'Ajuntament de Capellades reclama sol·licitar un estudi que valori la necessitat d'incrementar l'oferta de places escolars al municipi. Des de l'Ajuntament de Capellades, s'està parlant amb el Departament d'Educació per afrontar aquest increment a mig termini. La conclusió d'aquest estudi, que hauria de valorar si el creixement és fruit d'una generacional puntual o d'una tendència que portarà de manera sostinguda més infants a la vila, hauria de definir quines necessitats tindrà el municipi de cara al futur.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.