Punt divers

Prou Sal! lliura 1.400 al·legacions a l'Ajuntament de Sallent amb els arguments contra l'ampliació del runam salí del Cogulló

CATALUNYA CENTRAL

Prou Sal! ha entrat aquest dimecres al registre de l'Ajuntament de Sallent 1.400 al·legacions contra el projecte de trasllat de la línia d'Endesa que creua el runam salí del Cogulló. Aquest trasllat, promogut per l'empresa Iberpotash, té com a objectiu poder ampliar la capacitat d'abocaments dels residus procedents de l'explotació de potassa, ja que actualment la línia en limita el creixement. Les al·legacions presentades per Prou Sal! es basen en criteris paisatgístics, de contaminació de les aigües i també en el fet que la qualificació dels terrenys on es vol fer l'ampliació és de sòl forestal i no industrialitzable, tal com requeriria la normativa. Les al·legacions es lliuraran a la Comissió d'Urbanisme, que és qui ha de donar el vistiplau definitiu al projecte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.