Successos

Prohibeixen anar a parcs infantils al detingut per tocaments a dues nenes a Alpicat

L’home, que va ser arrestat divendres i va quedar en llibertat divendres, també s’haurà de presentar cada setmana al jutjat

El jutjat de guàrdia va decretar el cap de setmana llibertat amb càrrecs per al detingut per tocaments a dues menors d’11 anys durant el cap de setmana del 20 i 21 d’agost en una atracció a la festa major d’Alpicat (Segrià). Es tracta d’un veí de Lleida de 43 anys que va ser arrestat el divendres passat, segons ha pogut confirmar l’ACN de fonts judicials. El jutge va acordar que no es pugui apropar a menys de 100 metres de parcs infantils i zones d’activitat de lleure infantil i juvenil, així com espais on se celebrin espectacles destinats a públic infantil. A més, també s’haurà de presentar cada setmana al jutjat. La Fiscalia demanava presó provisional, comunicada i sense fiança.

El detingut està investigat per delictes d’abusos sexuals a menors de 16 anys. Segons la denuncia de les famílies de les dos nenes, l’home hauria aprofitat per fer tocaments a les menors quan les estava subjectant a l’atracció on treballa, que es coneix pel nom de ‘Jumping’ i consisteix en uns llits elàstics on s’hi salta lligat d’unes cordes, també elàstiques.

El jutge també ha prohibit a l’home poder sortir del país i se li ha retirat el passaport. Tampoc podrà desenvolupar qualsevol activitat remunerada o no que suposi contacte amb menors i adolescents.

De la seva part, a banda de la presó provisional, Fiscalia demanava que se li prohibís anar a Alpicat i atansar-se a les denunciants, casa seva i qualsevol lloc on poguessin estar. Fiscalia també volia que la prohibició d’atansar-se a parcs infantils fos de 300 metres, en comptes de 100, tal com ha acordat el jutge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia