Successos

Estats Units

Cinc morts en un nou tiroteig als EUA

Un home armat amb una escopeta dispara contra diverses persones a Raleigh, a Carolina del Nord

Entre les víctimes hi ha un policia fora de servei

Almenys cinc persones han mort en un nou tiroteig als Estats Units d’Amèrica (EUA), entre elles un agent de Policia que es trobava fora de servei. L’incident ha passat en un barri residencial a l’est de Raleigh, a l’Estat de Carolina del Nord, segons han informat aquest dijous les autoritats.

Les forces de seguretat han explicat en una roda de premsa que a més de les cinc víctimes mortals dues persones més han resultat ferides. El principal sospitós, un home vestit amb roba de camuflatge i que duia una escopeta de doble canó, ha estat detingut.

Diverses patrulles policials i una ambulància han acudit al lloc dels fets al voltant de dos quarts de sis hora local (dos quarts de dotze de la nit a Catalunya). Entre la recepció de l’alerta i la detenció del sospitós han passat unes tres hores.

El governador de Carolina del Nord, el demòcrata Roy Cooper, ha confirmat la detenció i ha agraït la tasca de les policies local i estatal. “Plorem per les víctimes d’aquest horrible i exasperant acte de violència”, ha afegit.

L’alcaldessa de Raleigh, Mary Ann Baldwin, ha afirmat que la jornada d’avui és “trista i tràgica” per a la ciutat de Raleigh i ha demanat acabar amb la violència “sense sentit” als Estats Units.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia