Successos

Presó sense fiança per a l’autor confés de l’apunyalament mortal a les Borges Blanques

L’acusat ha declarat al Jutjat d’Instrucció 2 de Lleida i la causa està oberta per homicidi

L’apunyalament es va produir durant una baralla entre agressor i víctima relacionada amb la marihuana

El Jutjat d’Instrucció número 2 de Lleida ha decretat presó provisional sense fiança per al jove de 23 anys que dimarts es va lliurar als Mossos d’Esquadra i va reconèixer ser l’autor de l’apunyalament que va provocar la mort d’un veí de les Borges Blanques, de 34 anys. Els fets van tenir lloc diumenge passat a l’aparcament de l’Hort del Rabasser de la capital de les Garrigues durant una baralla entre víctima i agressor que hauria estat motivada per una disputa relacionada amb la marihuana. Després d’entregar-se a la policia, l’autor confés va assenyalar que havia atacat la víctima per defensar-se. L’acusat ha declarat aquest divendres davant del jutge i la causa està oberta per un delicte d’homicidi, segons ha confirmat el seu advocat.

Els fets van tenir lloc a les 17.30 hores de diumenge durant una baralla entre dos homes a l’aparcament de l’Hort del Rabasser, situat entre l’avinguda de la Sardana i el carrer Comerç i a tocar de l’institut Josep Vallverdú. La víctima, de 34 anys i veïna de les Borges Blanques, va resultar ferida per arma blanca i va acabar morint a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. L’agressor va fugir en direcció a l’estació d’autobusos i durant la marxa va llençar l’arma amb què hauria ferit la víctima, un ganivet de grans dimensions.

Els Mossos van obrir una investigació que va permetre identificar l’autor de l’agressió. Tot seguit es va muntar un dispositiu per localitzar-lo i van estar buscant sense èxit en un edifici de l’avinguda Santiago Rusiñol en el qual s’han registrat els darrers temps diferents incidents relacionats amb persones que ocupen il·legalment habitatges de l’immoble. Finalment, el presumpte autor de l’apunyalament es va lliurar dimarts a la comissaria dels Mossos de Lleida. El jove va explicar a la policia que va atacar la víctima per defensar-se arran d’un disputa relacionada amb marihuana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia