Successos

Un operatiu policial a Banyoles acaba un detingut i sis persones identificades

L’actuació conjunta de Mossos d’Esquadra, Policia Local, Policia Nacional i Inspecció de Treball es va portar a terme dijous

Un operatiu policial conjunt entre agents dels Mossos d’Esquadra, la Policia Local i la Policia Nacional va acabar dijous amb un detingut i sis persones identificades a Banyoles. L’actuació es va portar a terme en tres locals del barri de la Farga en compliment de la Llei de Seguretat Ciutadana i Estrangeria.

En l’operatiu, hi van participar una cinquantena d’agents dels Mossos d’Esquadra, tant de l’Àrea de Recursos Operatius, de la comissaria de Banyoles i de la Unitat Canina, i una desena d’agents de la Policia Local, a més d’agents de la Policia Nacional i la Inspecció de Treball.

En l’actuació es van inspeccionar i registrar tres locals, concretament dos bars i una peixateria.

En total es van identificar 25 persones i es van aixecar diferents actes per tinença de droga a la via pública o en establiment públic. També es va citar 6 persones i una altra va ser detinguda per la Policia Nacional per estar en situació irregular al país. A més, Inspecció de Treball va aixecar actes per situacions irregulars de treballadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia