Successos

Estats Units

Set morts en una matança a un hipermercat a Virgínia

L’autor del tiroteig també ha perdut la vida

Es desconeix la xifra de ferits

Almenys set persones han mort aquesta nit en un tiroteig a un hipermercat de Chesapeake (Virgínia), als Estats Units d’Amèrica (EUA), segons ha confirmat l’Ajuntament.

Els fets han passat pocs minuts després de les deu de la nit hora local de dimarts (quatre de la matinada de dimecres hora catalana) en uns grans magatzems Walmart, que encara estaven oberts. Una quarantena de vehicles d’emergències s’han desplaçat fins al lloc de l’incident, on també es va desplegar un gran operatiu policial.

La policia ha detallat que l’autor dels trets és una de les set persones que han perdut la vida en la matança, si bé no ha informat de si hi ha hagut ferits.

Les autoritats han habilitat el Centre de Convencions municipals per acollir els familiars de les víctimes o de les persones que podrien estar a l’edifici en el moment de la matança.

Segons alguns mitjans nord-americans, l’autor dels trets seria el gerent de la botiga, que hauria obert foc contra dos altres treballadors quan eren en una àrea de descans, i que finalment s’ha disparat a ell mateix.

La cadena Walmart, propietària de l’hipermercat, ha manifestat la seva “commoció” per aquest incident i ha assegurat que col·labora estretament amb les forces de seguretat, a més de manifestar el seu suport a les persones afectades, als veïns de Chesapeake i els seus associats.

La ciutat de Chesapeake, situada al sud-est de Virgínia, té uns 250.000 habitants i forma part de l’àrea metropolitana de Virginia Beach i Norfolk.

La massacre es produeix només quatre dies després de l’atac contra un club LGTB a Colorado, en el que van morir 5 persones i 25 més van resultar ferides. L’assaltant, identificat com Anderson Lee Aldrich, va entrar disparant al local per adults, anomenat Club Q, i va ser reduït per dos dels presents, un dels quals va resultar ferit.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia