Punt divers

La Fira de l'Abat de Navarcles escalfa fogons amb un primer curs de cuina monacal en què hi participaran una vintena de persones

CATALUNYA CENTRAL

Navarcles posa en marxa aquest dimecres la primera edició d'un curs de cuina monacal que impartirà l'expert basc Javier de Sagastizabal. El curs forma part de les accions que la comissió organitzadora de Monacàlia, Fira de l'Abat, vol impulsar aquest any per donar un gir a aquest certamen, que en les darreres edicions s'ha concentrat en l'aspecte medieval. Segons ha explicat Maria Dolors Font, membre de la comissió, el certamen vol recuperar l'objectiu amb el qual va ser creat, el d'aprofundir en com era la vida als monestirs. Entre d'altres iniciatives per aconseguir aquest objectiu, el programa inclourà un espai gastronòmic on es tastaran vins de dir missa i dolços monacals. El curs de cuina que comença aquest dimecres i en el qual participaran una vintena de persones servirà per aprofundir en els aspectes gastronòmics de la vida als monestirs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.