Punt divers

Un centenar de tractors es manifesten en defensa de la plana de la Vall d'en Bas i contra el traçat de la variant de les Preses

COMARQUES GIRONINES

Un centenar de tractors han participat aquest dissabte en una marxa lenta en defensa de la plana agrària de la Vall d'en Bas i contra el traçat proposat pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP) per a la futura variant de les Preses, infraestructura clau per a la finalització de l'eix Vic-Olot per túnel de Bracons. Els tractors han sortit del polígon de la Serra i han circulat un rere l'altre en direcció Olot i fins la rotonda de la Canya. Un cop allà han canviat de sentit i s'han dirigit al punt de sortida passant pel centre d'Olot. Al seu pas pel municipi de les Preses, els tractors s'han detingut per manifestar la seva oposició al traçat de la variant per la plana, una opció que l'alcaldessa del municipi, Esther Pagès, hi dóna suport. L'Ajuntament de la Vall d'en Bas i els sindicats agraris Unió de Pagesos i ASAJA consideren que fer passar la variant de les Preses soterrada per l'oest del municipi 'perjudicarà greument la plana agrícola i afectarà negativament l'aqüífer del riu Fluvià'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.