Successos

REGNE UNIT

Moren tres nens després de ser rescatats d’un llac glaçat

Les criatures, de 8,10 i 11 anys, van caure mentre jugaven sobre la superfície gelada a la localitat de Solihull, al centre d’Anglaterra

Un quart menor, de 6 anys, està hospitalitzat en estat crític

Tres nens de 8, 10 i 11 anys han mort a la localitat de Solihull, al centre d’Anglaterra, després de ser rescatats diumenge del llac congelat al qual havien caigut mentre jugaven sobre la superfície gelada, ha informat aquest dilluns la Policia del comtat de West Midlands.

Un quart menor, de 6 anys, està hospitalitzat en estat crític, segons la font.

Tots quatre van caure al llac, ubicat a la zona de Kingshurst de Solihull, diumenge a la tarda i, si bé ciutadans i agents de Policia van aconseguir rescatar-los, els bombers i paramèdics que van anar al lloc els van proporcionar els primers auxilis abans de ser traslladats a dos hospitals de Birmingham.

Un cop a les unitats sanitàries, els tres nens “no van poder ser reanimats i els nostres pensaments estan amb els seus familiars i amics en aquest moment profundament devastador”, segons un comunicat de la força policial.

La policia ha afegit que les cerques al llac continuen per establir si algú més va caure a l’aigua.

Les temperatures al Regne Unit van caure ahir a la nit per sota dels zero graus i gran part del país va registrar fortes nevades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia