Successos

L’acusat d’abusar de la neboda no entra a la presó

Farà un curs de reeducació sexual en lloc de complir dos anys de condemna

L’Audiència de Girona ha condemnat a dos anys de presó i a pagar una multa de 3.240 euros un home acusat d’abusar de la seva neboda de 13 anys a Girona i de provocació sexual, ja que li enviava missatges i vídeos de contingut sexual. L’acusat, però, no haurà d’entrar a la presó a condició que no delinqueixi durant un període de cinc anys i se sotmeti a un curs de reeducació sexual. L’home s’enfrontava inicialment a quatre anys i tres mesos de presó per aquests mateixos delictes. El judici s’havia de celebrar ahir a la secció quarta però no va caldre fer-lo perquè les parts van arribar a un acord.

Els fets van començar el 2017, quan la menor tenia 13 anys, i es van allargar fins al 2019. Segons recull l’escrit de la fiscalia, l’acusat, aprofitant que era l’oncle de la noia i “amb ànim de satisfer els seus desitjos libidinosos”, va començar a enviar-li missatges i vídeos de contingut sexual, amb referències explícites a la masturbació. Un dia, després d’enviar-li un d’aquests missatges i aprofitant que era amb la menor a casa d’ella, van anar a la seva habitació i “seguidament, guiat per l’ànim lúbric i d’atemptar contra la indemnitat sexual” de la nena, “li va agafar la cara i li va fer un petó als llavis”. Seguidament, segons l’escrit, “mogut per les mateixes intencions”, va agafar la menor per darrere i li va acariciar la vagina i els pits per sobre de la roba.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia