Successos

Estat espanyol

Una guàrdia civil mata les seves dues filles i se suïcida

El crim ha passat a la caserna del cos policial a Quintanar del Rey (Conca)

Una agent de la Guàrdia Civil ha assassinat, presumptament, les seves dues filles, de 9 i 11 anys, a les dependències del cos policial a Quintanar del Rey (Conca), i després s’ha suïcidat.

Poc després d’un quart de vuit del matí d’aquest dijous un company de servei de la presumpta autora del crim s’ha desplaçat a l’habitatge on aquesta vivia perquè no havia anat a la feina. Ha estat aleshores quan ha trobat la dona morta per un tret d’arma de foc i, al seu costat, els cossos sense vida de les seves dues filles, també per trets.

Segons fonts properes a la investigació citades per l’agència EFE, tots els indicis fan pensar que l’agent hauria matat les seves dues filles abans de treure’s la vida.

Totes tres vivien des de fa dos anys en un habitatge a la caserna de la Guàrdia Civil de Quintanar del Rey des de la separació amb el pare, natural del municipi. La presumpta assassina tenia 42 anys i era d’Algesires (Cadis). Era militar des de 2003 i el 2008 va passar al cos policial. El 2009 va ser destinada a l’esmentada població castellanomanxega, amb uns 7.000 habitants, on prestava servei a Seguretat Ciutadana.

L’Ajuntament de la població ha decretat tres dies de dol oficial pel succés. Aquest migdia la corporació municipal i més d’un centenar de veïns han fet un minut de silenci.

La família de les víctimes és molt coneguda al municipi perquè els avis paterns han regentat un bar durant molts anys.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia