Successos

Suspès el judici del professor de la Bisbal

L’Audiència de Girona va suspendre ahir per la vaga de lletrats de l’administració de justícia el judici al professor d’institut de la Bisbal d’Empordà de 54 anys acusat d’abusar de tres alumnes de 12 anys. La fiscalia li demana 13 anys i mig de presó i sosté que va tocar el cul a les menors el desembre del 2019, quan impartia classes de tecnologia al centre. Els pares de les menors el van denunciar a finals de gener del 2020 i, segons va transcendir aleshores, els Mossos d’Esquadra el van detenir a principis de febrer. L’acusat no està en presó preventiva.

La defensa de l’acusat nega els fets i demana l’absolució. El president del tribunal, Adolfo García Morales, va acordar ajornar el judici per respecte al dret de vaga i en solidaritat amb les reivindicacions. “Hem de suspendre l’acte de judici perquè no existeix la possibilitat de donar fe pública ni de gravació de l’acte”, va dir. No hi ha cap nova data perquè, segons va remarcar el magistrat, l’agenda és competència dels lletrats i no podien fer un nou assenyalament. Sí que va advertir que segurament no serà fins després de Setmana Santa perquè l’agenda judicial està plena.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia