Successos

alemanya

Rebenta un gran aquari a Berlín

Està situat a l’interior d’un hotel de la capital alemanya

Dues persones han resultat ferides en l’incident

Dues persones han resultat ferides en rebentar per causes desconegudes l’AquaDom, un gran aquari situat a l’interior de l’hotel Radisson Collection de Berlín, ha informat aquest matí un portaveu dels bombers de la capital alemanya. Els ferits han estat traslladats a un hospital. Segons la policia no hi ha evidències que es tracti de cap atac violent, segons recull el diari alemany Frankfurter Allgemeine. L’incident va tenir lloc cap a 3/4 de sis de la matinada, raó per la qual la recepció i el carrer de l’hotel es trobaven pràcticament buides.

L’AquaDom, és una gran peixera en forma de cilindre considerada la més gran del món de setze metres d’alçada i 11,5 metres de diàmetre. Contenia més d’un milió de litres d’aigua i 1.500 peixos.

La detonació del gegantí dipòsit de vidre va rebentar finestres i portes. Les grans i gegants jardineres situades a l’entrada de l’hotel van sortir disparades fins a la vorera de davant. “Quan un aquari rebenta, ho va de forma sobtada”, va explicar un bomber. Els seus pèrits atribueixen inicialment el sinistre al cansament dels materials de construcció de l’aquari, que acabava de ser renovat i obert al públic l’estiu passat, després de dos anys i mig d’obres amb un cost de 2,6 milions d’euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia