Successos

Detenen a Roda de Berà el presumpte autor d’un tiroteig diumenge passat

Les càmeres de vigilància han permès identificar el vehicle que va utilitzar el pistoler

La Policia Local ha localitzat el cotxe aquest dissabte i ha trobat una pistola a l’interior

La Policia Local de Roda de Berà ha detingut aquest dissabte un veí del municipi de 57 anys per presumpta tinença il·lícita i possessió d’armes i explosius, i que seria l’autor d’un tiroteig la setmana passada.

Les investigacions van començar diumenge passat quan un ciutadà va comunicar a una patrulla que havia rebut diversos trets des d’un vehicle, segons ha informat el cos municipal.

El testimoni no va poder concretar més dades del vehicle ni de l’autor, i tampoc va voler presentar denúncia, però els agents van iniciar una investigació a partir dels horaris d’aquesta comunicació i d’altres indicis. Amb l’ajuda de càmeres de videovigilància –una trentena a tot el municipi– van aconseguir identificar un vehicle sospitós de ser l’utilitzat pel pistoler.

El sistema no ha detectat en tota aquesta setmana que el vehicle hagués tornat a la localitat, però aquest mateix dissabte a primera hora del matí els captadors de matrícula han fet saltar un avís i dues dotacions de la Policia Local han aconseguit interceptar-lo.

Un cop identificat el conductor, han escorcollat el vehicle i hi han trobat una pistola semiautomàtica amb munició preparada per disparar.

Els agents han detingut el sospitós i l’han posat a disposició dels Mossos d’Esquadra, juntament amb les seves pertinences.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia