Punt divers

El DAR farà un control més exhaustiu de la producció de l'oli dels oleïcultors del Priorat

CAMP DE TARRAGONA

El director general de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Josep Tarragó, i el president de l'Associació d'Oleïcultors del Priorat (AOP), Ricard Masip, han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració pel qual l'IRTA prestarà a l'AOP serveis d'assessorament i assistència tècnica en l'elaboració de l'oli, per tal de millorar-ne la qualitat i desenvolupar la cultura de l'oli. Aquest conveni dona continuïtat a l'acord que van tancar les dues parts ara fa cinc anys amb el mateix objectiu, i té com a novetat que els controls de qualitat seran més exhaustius al llarg del procés de l'elaboració del producte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.