Successos

Demanen 34 anys de presó per agredir i violar la parella a Sant Hilari Sacalm

L’acusat, un maltractador reincident, nega els fets al judici i atribueix la denúncia a una venjança de la víctima: “Aquest cop no l’he cagat”

L’Audiència de Girona ha jutjat un maltractador reincident acusat d’agredir, violar i amenaçar la parella a Sant Hilari Sacalm entre el 12 i el 30 de gener del 2020. La fiscalia demana 28 anys i 8 mesos de presó per al processat i l’acusació particular eleva la petició a 34 anys. Segons les acusacions, durant el breu període de convivència el processat va fer viure un calvari a la víctima colpejant-la en diverses ocasions i agredint-la sexualment, una de les vegades utilitzant un carbassó. L’acusat ho nega i atribueix la denúncia a una venjança de la víctima perquè va descobrir que tenia una altra parella: “Aquest cop no l’he cagat”. El processat ha dit que les pràctiques sexuals van ser consentides. La defensa demana l’absolució.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia