Punt divers

Sant Salvador de Guardiola remodelarà el Casal si aconsegueix recursos per fer front als prop de 700.000 euros del projecte

CATALUNYA CENTRAL

L'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola ha demanat ajuts del Pla Únic d'Obres i Serveis, a Arquitectura i Paisatge i a Cultura per poder fer front als costos de remodelació de l'actual Casal del poble. Segons ha explicat l'alcalde, Albert Miralda, el projecte té un cost que arriba gairebé als 700.000 euros. Per Miralda, es tracta de l'edifici més emblemàtic del poble, i per això el nou equip de govern té molt interès a tirar endavant una actuació que permeti millorar-ne les prestacions actuals. El projecte preveu tant l'adequació del local als nous criteris i la legislació d'accessibilitat, com les millores de l'equipament per dur-hi a terme representacions teatrals. També se'l vol dotar de sales de reunions per a les entitats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.