Successos

La policia local de Tortosa deté un home per l’incendi forestal de Bítem

Els Mossos d’Esquadra també investiguen el sinistre, que s’hauria originat per la crema de restes vegetals

La policia local de Tortosa ha detingut un home en relació amb l’incendi que des d’aquest diumenge a la matinada afecta la zona del coll de l’Alba, prop del nucli de Bítem. Si bé el consistori només ha confirmat que s’està investigant aquesta persona per aquests fets, fonts coneixedores del cas han confirmat a l’ACN que es troba arrestat. Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra tenen també oberta una investigació sobre les causes del foc. L’incendi es va declarar uns 20 minuts després de la mitjanit i va obligar a desallotjar deu persones que viuen en masies o cases disseminades de la zona. Els bombers el van poder controlar aquest diumenge a la tarda després de cremar unes 20 hectàrees i els afectats van poder tornar a casa.

Aquest dilluns al matí, dinou dotacions dels bombers continuen treballant sobre el terreny evitar possibles revifalles i extingir definitivament l’incendi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia