Successos

Assassinat a trets des d’una moto un home que es trobava dins d’un cotxe a Badia del Vallès

Els Mossos investiguen els fets que han tingut lloc aquest diumenge al matí al carrer Saragossa de la localitat

La policia busca l’autor de l’homicidi, que ha fugit

Un home en una moto ha matat amb diversos trets a la cara un altre home que es trobava dins d’un cotxe aquest diumenge cap a les d’onze del matí al carrer Saragossa de Badia del Vallès, segons han informat la Policia Local, l’Ajuntament i els Mossos. La policia busca l’autor dels trets que ha fugit.

Fins als llocs dels fets s’han desplaçat els Mossos i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que no ha pogut fer res per salvar-li la vida.

La víctima, segons ha avançat El País, és Mohamed Gdari, germà del raper Rachid Gdari, un músic conegut com El Sardina que té antecedents per assaltar narcotraficants i que va ser detingut el 2021 per un segrest a Terrassa pel qual els raptors van obtenir un rescat de 20.000 euros.

L’agressor hauria robat la moto a Mataró aquest dissabte i l’ha acabat abandonat amb el motor encès quan ha fugit del lloc del fets a Sabadell, prop del límit municipal amb Barberà del Vallès, on s’hauria canviat de roba, segons informa Efe i la periodista especialitzada en successos Anna Punsí. L’autor de l’homicidi ha continuat la fugida amb una furgoneta en direcció a Barcelona.

La Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra s’ha fet càrrec de la investigació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia