Successos

Desmantellen un plantació de marihuana en una casa de Riells i Viabrea

La Policía Nacional ha detingut a Riells i Viabrea un exmilitar albanès i la seva dona per cultiu i venda de marihuana en una casa del municipi. A l’habitatge, hi van localitzar 492 plantes amb un pes de 131 kg preparades per a la recol·lecció i 15 armes blanques. La finca comptava amb una sala de videovigilància connectada a un sistema de càmeres distribuïdes per tota la casa. La investigació va començar arran de diverses denúncies anònimes que alertaven que a l’habitatge hi podria haver una plantació. La policia va fer indagacions i va descobrir un consum elèctric fraudulent de 80.954 euros.

La casa tenia dues plantes i s’havia habilitat el soterrani de la planta inferior per a la plantació. L’espai estava completament aïllat de la llum exterior per controlar el creixement de les plantes, a més de camuflar-ne la olor i evitar ser descoberts.

L’operació es va saldar amb l’entrada i registre de la finca, on va intervenir la Unitat d’Intervenció Policial de la Policía Nacional. Allà hi van sorprendre els dos detinguts. L’home, exmilitar, va reaccionar de forma agressiva però la intervenció policial va permetre continuar amb el registre.

A banda de la droga, els agents hi van trobar diverses armes blanques. Entre elles, quatre punyals, dues destrals, dos matxets de gran longitud, sis navalles i una serra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia