Successos

Una festa il·legal congrega centenars de persones en una zona boscosa de Sarral

Els Mossos detenen una persona i controlen els accessos per evitar l’arribada de més participants

Els Mossos d’Esquadra controlen des d’aquest divendres una festa il·legal que està congregant centenars de persones a la zona de la Font de l’ermita dels Sants Metges, a Sarral. Un dispositiu policial limita l’accés a les diverses vies que condueixen fins a la ’rave’ per impedir l’arribada de més participants. També s’ha intervingut material per a la festa. Els Mossos han detingut una persona per atemptar contra els agents de l’autoritat després que no s’aturés en un control i colpegés un agent, que ha quedat ferit lleu. El dispositiu es coordina amb la policia de les regions limítrofes i es preveu mantenir-hi la presència d’agents fins que s’acabi.

L’alcaldessa de l’Ajuntament de Sarral, Maria Victòria Cañís, ha detallat en declaracions a l’ACN que el poc fort d’arribada de gent ha estat fins aquesta nit. Els participants ara es dirigeixen fins al poble i van fins a la zona caminant.

Es tracta d’un espai de conreus sense cap edificació i el consistori està preocupat per l’efecte que tindrà sobre els cultius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia