Successos

Ingressa a presó un multireincident que en un mes va cometre 13 estrebades a Barcelona des d’una motocicleta robada

L’home va aconseguir donar-se a la fuga un primer cop però finalment va ser arrestat

Els Mossos han detingut un lladre multireincident que assaltava vianants del districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona per robar-los les pertinences. L’arrestat actuava des d’una motocicleta sostreta i fugia del lloc conduint de forma temerària. L’home ha ingressat a presó. La policia va tenir coneixement el 16 de gener que s’havia produït una estrebada al districte, quan un home que circulava en motocicleta va cometre un robatori amb violència a un vianant que passejava pel carrer i va fugir del lloc a gran velocitat. Des d’aquell dia es van succeir diversos fets delictius similars. L’home va cometre gran quantitat de robatoris violents fins al punt que en l’interval de mitja hora d’un mateix dia va cometre tres assalts.

El 15 de febrer, després de cometre dos robatoris, agents de la Sala Regional van alertar als indicatius policials que s’acabaven de produir dues estrebades de bossa de mà consecutives. El lladre conduïa una motocicleta blava de gran cilindrada. Efectius del Grup Regional de Motos de Barcelona, que feien tasques de vigilància per identificar al lladre multireincident, el van veure aturat en un semàfor, van activar les senyals acústiques i li van requerir que s’aturés.

El motorista però no va fer cas i va fugir a gran velocitat, sense respectar les normes de trànsit i arribant a circular en contra direcció en diversos carrers. Els agents van desistir finalment de continuar el seguiment ja que s’estava generant un perill greu cap als usuaris de la via.

Dos dies després van localitzar la moto estacionada al carrer. Cap a les 11.00 hores un home va pujar al vehicle i es va posar en marxa. Un dispositiu de Mossos va fer un seguiment que va acabar amb la detenció de l’home, que prèviament havia intentat cometre dos fets delictius.

Els agents van recuperar la motocicleta sostreta, la roba i el casc que utilitzava per perpetrar els fets i els objectes sostrets a d’altres víctimes. Pel que fa a la moto, el seu propietari havia denunciat la seva sostracció el 24 d’octubre a l’Hospitalet de Llobregat.

Des del 13 de gener fins al 17 de febrer, quan se’l va detenir, l’home hauria comès 28 fets delictius: 13 robatoris amb violència i intimidació i altres delictes com robatori i furt d’ús de vehicle, conducció temerària, resistència greu a agents de l’autoritat, lesions i danys. El detingut, amb més d’una vintena de fets delictius, va ingressar a presó després de passar a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia