Successos

Operatiu policial a Olot contra ocupacions conflictives

Ha anat a càrrec de la Policia Municipal i la Policia Nacional, que han fet 14 identificacions

La Policia Municipal i la Policia Nacional han fet una intervenció en dos blocs de pisos del centre d’Olot ocupats de manera il·legal per gent que havia provocat diversos incidents, ha informat l’Ajuntament. No hi ha hagut detencions, però els agents han identificat 14 persones, a tres de les quals se’ls ha obert un expedient d’expulsió del país i a un altre se la citat a la comissaria de la Policia Nacional a Camprodon. Dues de les persones identificades estan sent investigades per delictes d’usurpació. D’altra banda, en l’operatiu s’ha interposat una denúncia per tinença d’una arma prohibida i s’han intervingut tres ganivets.

L’Ajuntament ha recalcat que les actuacions contra les ocupacions incíviques i la delinqüència multireincident van ser els principals temes de l’última Junta Local de Seguretat d’Olot. La propera -han anunciat- se celebrarà aquest mes de març i comptarà amb l’assistència del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia