Successos

Un tramvia xoca amb una ambulància a la Diagonal

La topada deixa una persona ferida menys greu i set més ferides lleus

El comboi ha descarrilat i ha calgut tallar la circulació de l’avinguda

Ensurt avui per la topada entre un tramvia i una ambulància a tocar de la plaça de les Glòries Catalanes, concretament a la cruïlla de l’Avinguda Diagonal amb Llacuna. L’accident s’ha produït al voltant d’un quart de dues del migdia, a tocar de l’estació de Ca l’Aranyó, en el trajecte de la Línia 4 del Trambesòs.

El sinistre ha deixat vuit persones ferides, segons informa l’ACN, una de menys greu, que ha estat traslladada a l’Hospital del Mar, i set ferits lleus, entre els quals el conductor del tramvia, que han estat atesos en centres d’atenció primària, tret d’una que ha estat atesa en el mateix lloc de l’accident. El xoc s’ha produït mentre l’ambulància es dirigia cap a un incendi en un pis i ha fet que el comboi descarrilés, per la qual cosa ha calgut tallar la Diagonal en direcció al centre de la ciutat, mentre la línia del Trambesòs també ha quedat afectada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia