Successos

Un ferit greu i un de crític en un incendi d’un bloc de pisos a Salt

L’incendi s’ha produït a un quart de nou del matí i ja està controlat pels Bombers

Ha cremat un pis de la primera planta, ha afectat el forjat de l’edifici i ha ferit un total de 23 persones

Un ferit crític, un de greu i 21 persones més han estat afectades per l’incendi que aquest matí ha cremat el primer pis d’un bloc del passatge de Roger de Llúria de Salt. Dues de les persones amb ferides de major gravetat s'han precipitat per la façana fugint del foc. A quarts d’onze els Bombers han anunciat que ja estava controlat després de treballar-hi fins a deu dotacions en rebre l’avís quan faltaven pocs minuts per un quart de nou. El foc ha cremat un dels pisos de la primera planta i s’ha propagat per la façana, fet que també ha obligat a desallotjar onze persones més de la resta de l’edifici.

En les tasques per atendre els ferits també hi han treballat vuit ambulàncies del SEM que s’han desplaçat a la zona. Segons el sotscap territorial d'emergències de Girona, Miquel Valencia, algunes d'elles també han estat ateses pel SEM, que quan han arribat s'ha trobat amb les dues persones que havien saltat, segons informa ACN

Els Bombers han informat que en les tasques d’extinció han ajudat a sortir els veïns un cop han assegurat la zona i també han revisat l’edifici junt amb l’arquitecte municipal. En aquesta inspecció i s’ha detectat afectació al forjat del pis cremat, que és de volta catalana,  i del pis inferior, que han quedat desallotjats. Aquests dos habitatges amb danys  estructurals  no es poden tornar a ocupar, mentre que la resta de veïns ja han pogut tornar a casa seva.

Del total de ferits, quatre han estat traslladats en centres sanitaris, dos homes i dues dones. Dos d'ells a l'Hospital de Santa Caterina de Salt i els altres dos a l'Hospital Trueta de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia