Successos

Més d’un centenar de veïns del Perelló fan tres minuts de silenci pels joves morts en un accident

L’alcaldessa assegura que el municipi està commocionat per aquesta “tragèdia”

Es desconeixen les causes del sinistre

Més d’un centenar de persones del Perelló (Baix Ebre) han fet tres minuts de silenci en record als tres adolescents morts aquest diumenge en un accident de trànsit a la TV-3022. Els veïns s’han aplegat a les onze d’aquest matí davant de l’Ajuntament commocionats. La seva alcaldessa, Maria Cinta Llaó, ha afirmat que el veïnat està afectat perquè feia anys que a les Terres de l’Ebre no es vivia una “tragèdia” com aquesta, segons informa l’agència ACN. “Són tres joves, sempre t’intentes posar a la pell dels familiars i dels veïns perquè als pobles menuts ens coneixem tots”, ha expressat. A més, Llaó ha explicat que encara es desconeixen les causes del sinistre, però que en aquest punt de la carretera ja hi havia murs de protecció, ja que es tracta d’un punt “conflictiu”.

El sinistre es va produir diumenge quan un cotxe que circulava en sentit nord, cap a Rasquera (Ribera d’Ebre), va sortir de la via, va caure per un barranc i es va incendiar incendiat. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís quan faltaven pocs minuts per a les quatre de la tarda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia