Successos

SUCCESSOS

Detenen dos homes amb 22 quilos de marihuana a Alp

Els Mossos van interceptar el cotxe amb què viatjaven a alta velocitat per la N 260

Durant la fugida el cotxe escàpol va envair el sentit contrari i el copilot va intentar desprendre’s de dues bosses

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Ripoll van detenir el dia 19 de març, a Alp , dos homes de 27 i 29 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Durant la mitjanit de diumenge 19 de març una patrulla, que feia tasques preventives de seguretat ciutadana, va detectar un turisme que circulava a gran velocitat per la carretera N-260, a la població de Ribes de Freser. Els agents van intentar aturar el vehicle però el conductor va fer cas omís de les indicacions i va augmentar la velocitat per fugir.

Aquests agents van donar l’alerta als efectius de la comissaria de la Cerdanya per tal d’obtenir més suport policial, ja que el vehicle circulava per la GI-400 en direcció a la Molina. Durant la fugida el cotxe escàpol va envair el sentit contrari de la marxa, posant en greu perill la circulació de la resta d’usuaris de la via. Mentre les patrulles de la Cerdanya feien un control al Coll Sisè de la localitat d’Alp, els mossos van veure com el copilot passava al seient del darrera i llençava dues bosses per la finestra. Poc després el cotxe va aturar la seva marxa i van sortir dos homes amb la intencionalitat d’escapar-se corrents, però els mossos els van detenir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia