Successos

tarragona

Tres conductors beguts, detinguts el cap de setmana

Els Mossos d'Esquadra van detenir durant el cap de setmana passat tres conductors per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit després de detectar que estaven conduint sota els efectes de l'alcohol. Les tres detencions es van produir a l'entorn de la ciutat de Tarragona entre dissabte i diumenge.

La primera de les detencions va tenir lloc a l'N-340, on els agents van localitzar dissabte a la nit un cotxe conduït per un home de 33 anys amb una taxa d'alcoholèmia d'1,12 mg/l, gairebé cinc cops per damunt del màxim legalment permès (0,25). Els Mossos van aturar el vehicle després de detectar, durant un patrullatge a l'N-340 a Altafulla, que circulava de forma anormalment reduïda.

La segona detenció també es va produir a l'N-340, tot i que en aquest cas al terme de Tarragona, on els Mossos d'Esquadra van detectar, en un control de velocitat, un vehicle que circulava a 155 km/h. Un cop aturat i realitzada la prova d'alcoholèmia, es va descobrir que el conductor, de 42 anys, duplicava la taxa d'alcoholèmia amb un resultat de 0,63 mg/l.

L'última detenció es va produir la nit de diumenge a l'autovia A-7 a Tarragona. El conductor, de 62 anys, va ser sotmès a un control preventiu d'alcoholèmia instal·lat a la via i va donar com a resultat una taxa de 0,80 mg/l. L'home, a més, tenia el permís de conduir suspès temporalment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.