Successos

Detinguts per sis robatoris amb violència

Són dos joves, un dels quals també està acusat d’atemptat contra l’autoritat

Dois nois de 22 anys, amb antecedents policials, han estat detinguts a Salt pels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona acusats de sis robatoris amb violència. Un dels joves, a més, està acusat d’atemptar contra els agents de l’autoritat. Després de passar a disposició judicial han quedat en llibertat amb càrrecs.

Els fets es van cometre entre el 19 de gener i el 3 de març en establiments comercials (tres benzineres, dos estancs i un basar) de les poblacions de Bordils, Salt, Celrà i Quart. Segons els Mosso, els mateixos autors també haurien comés un setè robatori en un tercer estanc, però la víctima no va voler denunciar els fets.

El seu modus operandi consistia en fer l’acostament als establiments a peu per tal de no ser relacionats amb cap vehicle; entraven amb la cara coberta i escollien preferiblement que hi hagués una sola persona treballant. Un cop dins, ruixaven als treballadors amb esprai de pebre a la cara. Seguidament, regiraven les caixes enregistradores buscant sempre diners en efectiu. Causaven destrosses i actuaven amb violència.

La investigació va culminar amb la detenció dels dos homes el dia 29 de març pels volts de les 7 de la tarda a la via pública a Salt. En el moment de la detenció, un dels arrestats, es va resistir i va agredir als agents de l’autoritat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia