Successos

Rescaten una parella que s’havia perdut al Salt del Grill de Queralbs

Els Bombers també han rescatat una excursionista ferida a cala Bona de Tossa de Mar i un ciclista a Porqueres

Els Bombers van rescatar ahir a la nit una parella de joves que s’havien perdut al Salt del Grill a Queralbs, una zona molt popular per fer excursions i caminades però que és fàcil perdre’s. A les 23.23 h els excursionistes van enviar la ubicació per telèfon i els Bombers els van localitzar ràpidament, tot i que els GRAE va haver de fer una instal·lació per baixar-los sans i estalvis.

Més rescats

Aquest matí els Bombers han rescatat una excursionista de 52 anys que havia caigut en la zona de roques de la cala Bona a Tossa de Mar. Han rebut l’avís a les 10.16 h. Un cop immobilitzada, l’han baixada en helicòpter fins al camp de futbol, on l’esperava un equip del SEM per traslladar-la a l’hospital Josep Trueta de Girona.

També aquest matí els Bombers han rescatat un ciclista accidentat que havia caigut en un corriol a Porqueres. L’alerta l’han rebut a les 9.14 h i de seguida han arribat al lloc de l’accident. Un cop immobilizat, l’han traslladat amb helicòpter fins a l’hospital Trueta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia