Successos

Tornen a detenir el lladre que s’havia disfressat de dona

Ha estat de nou a la Jonquera, però aquest cop per traficar amb cocaïna

Els Mossos d’Esquadra han tornat a detenir l’home que s’havia disfressat de dona per robar unes sabatilles en un centre comercial de la Jonquera, segons l’ACN. Per aquell presumpte delicte havia quedat en llibertat. Ara està pendent de passar de nou a disposició judicial.

Aquesta vegada l’han agafat per un delicte contra la salut pública. L’home, de 56 anys i amb antecedents policials, intentava vendre 1,10 grams de cocaïna en un pis, també de la Jonquera. Es calcula que la droga tenia un valor de 67,72 euros.

En la detenció precedent, els Mossos d’Esquadra el van agafar el dissabte 8 d’abril dins d’una botiga del centre comercial. Els treballadors havien avisat la policia després de detectar que un home havia entrat disfressat de dona a l’establiment i l’havien reconegut com l’individu que tenia prohibit l’accés a l’establiment per resolució judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia