Successos

A la presó un home que va intentar agredir sexualment d’un noi de 14 anys a Cerdanyola

Pretenia retenir un menor a casa seva per obligar-li a fer una fel·lació i li va oferir 20 euros per ensenyar-li el penis, però el noi va poder escapar

Ja està tancat a la presó l’home que aquest dimecres va intentar agredir sexualment un noi de 14 anys a Cerdanyola del Vallès. El jutjat d’instrucció 8 de la població ha ordenat l’empresonament sense fiança d’un ciutadà de 40 anys que hauria intentat forçar l’adolescent perquè li fes una fel·lació i que l’hauria intentat retenir a casa seva amb l’objectiu sexual. Tot va passar aquest dimecres quan el menor venia butlletes de loteria al carrer per al viatge de fi de curs escolar. L’home l’hauria enganyat dient-li que l’acompanyés a casa per agafar els diners per la loteria.

Però quan van arribar al domicili va tancar la porta, li va oferir 20 euros si li ensenyava el penis i li va proposar fer-li una fel·lació. El jove s’hi va negar i, tot i que l’agressor el volia retingut, va poder escapar de la casa i va poder demanant auxili a un saló d’ungles. L’home va admetre aquests fets davant el jutge, però ho va atribuir al consum d’alcohol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia