Successos

Mor un home atropellat al pas a nivell de Montcada i Reixac: és la víctima 179

L’home ha creuat corrents quan les barreres estaven baixades

Un home ha mort atropellat pel tren al pas a nivell del carrer Bogatell de Montcada i Reixac. La víctima mortal d’aquest dijous és la número 179 a les vies de tren de la ciutat. Segons fonts de l’Ajuntament que recull l’ACN, les barreres estaven baixades i l’home ha creuat corrents quan passava un comboi semidirecte de la línia R2 de Rodalies en direcció Barcelona a una velocitat de 120 quilòmetres per hora. El govern municipal ha lamentat la mort i ha convocat un minut de silenci per aquest divendres, juntament amb la Plataforma Tracte Just Soterrament Total.

L’alcaldessa, Laura Campos, ha donat el condol a la família de la víctima i ha demanat prudència a l’hora de creuar pel pas, que està al bell mig de la ciutat. Aquests passos desapareixeran quan es facin les obres del soterrament de la R2 finançades pel ministeri de Transports.

Després de l’accident, el trànsit ferroviari ha quedat parat en els dos sentits de la marxa. Diverses unitats de policia i emergències han acudit al lloc dels fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia