Successos

Un motorista mort en un accident de trànsit al Vendrell

Amb aquesta víctima, són 41 les persones que han mort en accidents de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya

El Servei Català de Trànsit informa que aquest migdia s’ha registrat un sinistre viari mortal a l’N-340 a l’altura del punt quilomètric 1.191,8 al Vendrell (Baix Penedès). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 11:35 h.

Per causes que encara s’estan investigant, una motocicleta ha col·lidit amb un turisme i un totterreny i com a conseqüència de l’accident el motorista, de 54 anys i veí de Creixell, ha mort.

Arran de la incidència s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i també tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l’afectació viària, l’N-340 ha estat totalment restringida al trànsit en el punt del sinistre fins a les 14.00 hores aproximadament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia